Steun ons werk
Decorative header background

Weekend van de Wetenschap op 8 oktober

11 september 2023

Wetenschap is overal en altijd om ons heen, soms zonder dat we het doorhebben. Maar hoeveel weten we eigenlijk over de wetenschap achter ons dagelijks leven?

Op 7 & 8 oktober 2023 is het weer zover: het Weekend van de Wetenschap. Een weekend waarin iedereen overal in Nederland een kijkje achter de schermen kan nemen van diverse organisaties en instellingen in de wetenschap en techniek.

Het Nederlands Herseninstituut doet ook mee! Op zondag 8 oktober vind je ons in de theaterzaal bij het NEMO Science Museum in Amsterdam van 11:00-17:00 uur. Kom langs om te ontdekken hoe ons brein werkt en welke mysteries hersenonderzoekers aan het instituut onderzoeken (doelgroep 8-14 jaar).

Weekend van de Wetenschap is hét gratis festival voor jong en oud met wetenschappers, spannende experimenten, boeiende lezingen en inspirerende ontdekkingen. Houd de website www.weekendvandewetenschap.nl in de gaten voor meer informatie over de campagne en het volledige programma.

Meld je nu gratis aan: https://www.nemosciencemuseum.nl/nl/wat-is-er-te-doen/activiteiten/weekend-van-de-wetenschap/weekend-van-de-wetenschap-nemo/

Steun ons werk

De Stichting Vrienden van het Herseninstituut ondersteunt baanbrekend hersenonderzoek. U kunt ons daarbij helpen.

Steun ons werk