fbpx
Menu

Van Someren Groep

Slapeloosheid door de coronacrisis

Slapeloosheid was al voor de coronacrisis een probleem, maar sinds de lockdown slapen goede slapers minder goed en slechte slapers minder slecht. Bij Jinek praten ze erover met slaaponderzoeker van het Nederlands Herseninstituut Eus van Someren en ervaringsdeskundige Ozcan Akyol.

Bekijk het fragment hier terug.

Voor alle mensen die op zoek zijn naar een mogelijke oplossing en die willen meewerken aan het slaaponderzoek stuur een mailtje naar [email protected] en wie weet vinden we samen met alle deelnemers een oplossing voor slapeloosheid.

Delen

Van Someren Groep

De eerste stap naar een betere behandeling van slapeloosheid is meer te weten te komen over slechte èn goede slapers. Dat kunnen we alleen met hulp van veel, heel veel, mensen. Als deze ons informatie willen geven over hun slaap, stressgevoeligheid, persoonlijkheid, gezondheid enzovoorts, kunnen we allereerst gaan begrijpen wat voor soorten slecht en goed slapen er eigenlijk bestaan. En de mensen die eigenlijk altijd prima slapen hebben zonder het zich te realiseren het geheim van goed slapen! Als we dit allemaal goed in kaart hebben kunnen we vervolgens gericht zoeken naar oplossingen voor de verschillende soorten slecht slapen.

 

U kunt ons helpen

Deelname is simpel en heel erg waardevol voor het vinden van oplossingen voor slecht slapen. Meedoen bestaat uit niet meer dan af en toe, bijvoorbeeld een keer per week, een vragenlijst invullen of test maken. Thuis, vanachter de computer, wanneer het uitkomt. U krijgt hiervan ook zelf de uitslag. Alle gegevens blijven anoniem en worden veilig bewaard en verwerkt, zonder persoonsgegevens. Wij geven ook uw email-adres onder geen enkele voorwaarde door aan anderen.

Ja, ik help mee

Lees meer