Menu

Van Someren Groep

Warme nachten: tips ter voorkoming van slaap- en concentratieproblemen

Warme nachten kunnen leiden tot slaapproblemen, concentratieproblemen en gezondheidsklachten. De impact van slecht slapen door de warmte is groot, zegt Eus van Someren. “Zeker als je een aantal nachten achter elkaar slecht slaapt wordt het moeilijker om de dag door te komen. Dat geldt zeker in beroepen die veel alertheid vereisen, bijvoorbeeld als je achter het stuur zit in een vrachtwagen.”

Bij de NOS geven slaapexperts waaronder Eus van Someren tips ter voorkoming van slaap- en concentratieproblemen tijdens deze warme nachten.

Lees meer op de website van de NOS >>

Delen

Van Someren Groep

De eerste stap naar een betere behandeling van slapeloosheid is meer te weten te komen over slechte èn goede slapers. Dat kunnen we alleen met hulp van veel, heel veel, mensen. Als deze ons informatie willen geven over hun slaap, stressgevoeligheid, persoonlijkheid, gezondheid enzovoorts, kunnen we allereerst gaan begrijpen wat voor soorten slecht en goed slapen er eigenlijk bestaan. En de mensen die eigenlijk altijd prima slapen hebben zonder het zich te realiseren het geheim van goed slapen! Als we dit allemaal goed in kaart hebben kunnen we vervolgens gericht zoeken naar oplossingen voor de verschillende soorten slecht slapen.

 

 

U kunt ons helpen

Deelname is simpel en heel erg waardevol voor het vinden van oplossingen voor slecht slapen. Meedoen bestaat uit niet meer dan af en toe, bijvoorbeeld een keer per week, een vragenlijst invullen of test maken. Thuis, vanachter de computer, wanneer het uitkomt. U krijgt hiervan ook zelf de uitslag. Alle gegevens blijven anoniem en worden veilig bewaard en verwerkt, zonder persoonsgegevens. Wij geven ook uw email-adres onder geen enkele voorwaarde door aan anderen.

Ja, ik help mee

Lees meer